За Нас

Работиме повеќе од една деценија.Веќе 5 години се грижиме да имате пријатен и удобен дом.
Во нашиот салон од 2000 m2кој е сместен во центарот на Кичево може да најдете уникатни парчиња мебел.Соработуваме со италијански, турски и со домашни фабрики.Вашиот дом може да биде како од соништата,доволно е да ни ги кажете вашите желби, ние сме тука да ги исполниме.
Имаме широк спектар на мек мебел,кујни, спални и детски гарнитури и разни комоди. За секое купено парче мебел гарантираме долг век и квалитет.Рома мебел за тоа ви дава и писмена гаранција.
×
×
×
×