PER NE

Punojmë më shumë se një dekadë. Tashmë 5 vjet kujdesemi që ju të keni ambient shtëpiak të këndshëm dhe të rehatshëm.
Në sallonin tonë, me sipërfaqe prej 2000m², që ndodhet në qendrën e Kërçovës mund të gjeni lloje unike të mobiljeve. Ne bashkëpunojmë me fabrika italiane, turke dhe vendore. Shtëpia juaj mund të duket si shtëpi ëndrrash, prandaj mjafton që ju të na i tregoni dëshirat tuaja dhe ne jemi këtu t’i plotësojmë.
Kemi spektër të gjerë mobiljesh të buta, kuzhina, garnitura për dhoma gjumi dhe fëmijësh si edhe komoda të ndryshme. Për çdo lloj mobiljeje të blerë garantojmë jetëgjatësi dhe cilësi. Mobileri Roma për këtë ju jep edhe garanci me shkrim.

×
×
×
×